Comunicare

Până pe 14 februarie vă puteți înscrie în competiția Young European Architects – YEA!

CA’ASI organizează un concurs destinat valorizării creativității și originalității arhitecturii europene tinere. Fondat de Architecture-Studio, CA’ASI promovează dialogul între arhitectură, artă contemporană și publicul Bienalei de la Veneția. Cele mai bune proiecte, selecționate în urma acestui apel internațional, vor fi expuse în cadrul celei de-a 17-a ediții a Bienalei de Arhitectură (23 mai – 29 noiembrie 2020), la Palazzo Santa Maria Nova. De asemenea, un premiu în valoare de 10.000 de euro va fi împărțit câștigătorilor.

Fără să impună o temă anume, concursul își propune să favorizeze emergența unor idei noi, legate de problematici contemporane, cum ar fi tranziția energetică, diminuarea resurselor, noi forme de locuire, economia circulară și altele.

Candidaturile, în engleză sau franceză, pot fi trimise până pe 14 februarie și vor fi analizate de un juriu internațional la sfârșitul lunii martie. Limita de vârstă a candidaților este de 40 de ani (aceștia trebuie să fie născuți după 1980).

Vernisajul expoziției și înmânarea premiilor vor avea loc la Veneția, între 21 și 23 mai 2020.

Toate detaliile despre acest concurs pot fi găsite aici.

OAR-BVCVHR-009

Arh. Cristian Oprea–coordonator

Arh. Mihaela Stoian

Arh. Ioana Aldea