Stagiu

OAR-BVCVHR-013

Ordinul Arhitecţilor din România (OAR) are sarcina permanentă, conferită de lege, de a acorda drept de semnătură arhitecţilor şi conductorilor arhitecţi organizând în mod corespunzător dobândirea experienţei profesionale a candidaţilor şi verificarea cunoştinţelor dobândite în vederea obţinerii acestui drept.

Titlul academic/diploma de absolvire a studiilor universitare de arhitectură nu sunt suficiente pentru a exercita practic activitatea de elaborare complexă a proiectelor ce urmează a se executa/ construi şi pentru a asuma responsabilitatea profesională la nivelul calitativ cerut de autorităţi în numele interesului public şi de către clienţi în calitate de consumatori.

Ordinul Arhitecţilor din România este singura instituţie abilitată în acordarea dreptului de semnătură, această atribuţie nu poate fi exercitată de nici o altă instituţie sau asociaţie profesională.

Ordinul Arhitecţilor din România organizează în fiecare an 4 Sesiuni de Acordare a Dreptului de Semnătură.

Cei interesaţi sunt invitaţi să consulte documentele ataşate (calendar, acte înscriere atestare, acte necesare recunoaştere diplomă etc.)

Reguli si proceduri privind dobandirea dreptului de semnatura
Cerere acordare drept de semnatura

Model certificat indrumator stagiu
Cerere inscriere O.A.R.

Metodologie Stagiu 26.03.2018